Pereti

Peretii sunt cei care dau aspectul casei, pentru aceasta atentia cea mai mare s-a indreptat catre acestia:

  • Sunt constuiti in asa fel incat sa isi pastreze rezistenta dar si eficienta; coeficientul de trasnfer termic cat si cel fonic, sa fie de o calitate net superiora , crescand astfel gradul de confort al intregii familii. Microclimatul interior este constant  iar atmosfera este placuta, indiferent de sezon, variatiile de temperatura si umiditate sunt foarte mici: un consum scazut de agent termic de racire pe perioada verii si de incalzire pe perioada iernii.

  • Sunt construiti inteligent, realizati pas cu pas, pentru un rezultat de exceptie. Suprafetele caselor pe structura metalica sunt plane si nu exista denivelari, astfel incat la final sa realizam cladiri moderne, elegante si care sa prezinte un sapect ingrijit si placut.

Un avantaj important la o casa pe structura metalica este costul redus care se impleteste perfect cu aspectul impecabil. Mai mult are si un consum foarte redus de energie care se datoreaza peretilor bine izolati termic, la interior cu vata minerala, iar la exterior cu placi de polistiren;

Peretii pot fi standard sau personalizati! Cei personalizati necesite costuri suplimentare, negociabile de la pretul standard.

Contact

Email: fabricadecaseverzi@gmail.com
Tel. : 0758503777

Sediul social: Str. Ciresilor, Nr. 49 ,Cluj-Napoca , Jud. Cluj .
Cod Unic de Inregistrare: RO 31658066
Nr. ordine in registrul comertului: J12/1622/2013

Punct lucru: Str. Valea Garbaului , Nr. 125 , Cluj-Napoca , Jud. Cluj

Punct lucru: Str. Romana , Nr. 5-7 , Gherla , Jud. Cluj

Departament vanzari:

Tel: 0758 50 37 77

Tel: 0786 15 35 55

Cere oferta:

Folositi formularul de mai jos pentru a solicita informatii despre casele noastre. Veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil. Multumim.