Despre noi

Compania construieşte case pe structură metalică, un nou concept de case ecologice şi ieftine, într-un design deosebit, proiectate pentru un consum redus de energie, realizate cu materiale atent selectate şi confort sporit. Cu sistemul inovator de construcţii pe structură metalică uşoara, alegeţi modelele noastre de case premium şi beneficiaţi de avantajele oferite. Vă invităm să parcurgeţi fiecare etapă de construcţie începând de la fundaţie şi până la acoperiş pentru a înţelege avantajele caselor oferite de noi. Totodată, suntem deschişi oricărui proiect pe care îl aveţi, pentru a construi casa la care visaţi.

Fabrica de Case Verzi, siguranţa stă la baza proiectării oricărei construcţii. Materialele utilizate au un ciclu de viaţă crescut, astfel că în faţa cutremurelor, casele pe structură metalică sunt mult mai rezistente. De asemenea, casele ecologice pe structură metalică rezistă mult mai bine la incendii deoarece materialele folosite sunt neimflamabile, fiind încadrate în clasa de combustibilitate C1. 

În plus, casele ecologice nu pot fi atacate de dăunători. Prin galvanizare, nici măcar rugina nu poate distruge oţelul din care se execută casele pe structură metalică.

Confortul termic este un alt aspect care trebuie luat în calcul în construirea unei locuinţe. Astfel, în cazul caselor pe structură metalică, prin anvelopare, costurile de încalzire se reduc cu până la 30%.

Serviciile oferite de Fabrica de Case Verzi includ montajul şi realizarea de fundaţii, pereţi, planşee, acoperişuri, astfel că locuinţa ta va fi construită de la bază până în cele mai mici detalii, după dorinţele tale, la cele mai înalte standarde de calitate.

Fabrica de Case Verzi foloseşte doar materiale de calitate pentru construirea acestor case, respectă fiecare etapă şi-i acordă atenţia cuvenită, de la realizarea fundaţiei. până la amenajări interioare, finisări exterioare şi acoperişul. care este izolat termic.

Pentru elaborarea de proiecte case structura metalica si ulterior punerea acestora in aplicare cu mana de lucru calificata si cele mai bune materiale, apeleaza cu incredere la Fabrica de Case Verzi .

Specializata in ridicarea acestor tipuri de constructii, Fabrica de Case Verzi isi intampina clientii cu proiecte case structura metalica puse la punct de insusi proiectantii companiei, propunerile si portofoliul acesteia fiind o sursa de inspiratie pentru toti cei care isi doresc un astfel de camin. De asemenea, viitorul beneficiar poate veni cu propriul plan sau idei de constructie, in functie de cerintele si nevoile acestuia fiind intocmit un proiect final care sa le cuprinda pe toate cu succes.

Indiferent ca iti doresti o casa cu parter, mica si cocheta, sau visezi la un camin spatios cu mansarda, cei de la Fabrica de Case Verzi se ocupa de materializarea oricaror proiecte de case pe structura metalica, asigurandu-ti un spatiu rezidential trainic, confortabil, economic si bineinteles, estetic.

Nu-ti incerca norocul! vino sa-ti faci casa cu profesionisti!

Contact

Email: fabricadecaseverzi@gmail.com
Tel. : 0758503777

Sediul social: Str. Fabricii de chibrituri , Nr. 13-21 ,Cluj-Napoca , Jud. Cluj .
Cod Unic de Inregistrare: RO 31658066
Nr. ordine in registrul comertului: J12/1622/2013

Punct lucru: Str. Ploiesti , Nr. 47/49 , Cluj-Napoca , Jud. Cluj

Departament vanzari:

Tel: 0758 50 37 77

Tel: 0746 38 07 77

Cere oferta:

Folositi formularul de mai jos pentru a solicita informatii despre casele noastre. Veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil. Multumim.