Planşeu

Construim planşee folosind materiale cu un raport optim între greutate şi rezistenţă. Trebuind să fie foarte rezistent, folosim grinzi din oţel pentru structură. Îl izolăm fonic pentru că nimeni nu doreşte  să fie deranjat în caz că  cineva se deplasează la etaj.

Îl izolam şi termic pentru că nu totdeauna vrei să încălzeşti şi camera de sus. Turnăm mecanizat o şapă din mortar de ciment pentru ca planşeul să fie rigid, nu elastic. Finisăm şapa cu utilaje special pentru ca planşeul tău să fie perfect drept. La final obţinem un planşeu cu o rezistenţă inegalabilă, perfect executat.

Şi abia acum vin avantajele. Nu vei auzi zgomote de la etaj pentru că acest planşeu este izolat fonic. Totodată, acest planşeu are prevăzute goluri prin care se pot duce instalaţiile oriunde doreşti, fie acum fie mai târziu dacă va fi nevoie. Dacă îţi vine ideea să mai pui o toaletă la etaj, ai pe unde să tragi ţeava de canalizare. Dacă vrei, poţi monta fără să se vadă coloane de aer condiţionat prin tavan. Dacă vrei să muţi pereţii de la etaj, o poţi face unde vrei tu, pentru că planşeul rezistă. Primeşti calitate premium.