Fundaţii

Având în vedere importanţa deosebită a fundaţiilor, încercăm să redam aici principiile generale relevante avute în vedere la proiectarea şi execuţia lor. Preferăm să executăm fundaţiile corect din start, nu muncim mai mult decât este nevoie.

În primul rând ţinem seama de terenul de fundare. În funcţie de condiţiile de pe teren. proiectăm toate caracteristicile principale ale fundaţiei.

Adâncimea fundaţiei este dată de adâncimea la care găsim terenul bun de fundare. Lăţimea fundaţiei este dată în principal de rezistenţa la compresiune a terenului. Deoarece conţinutul chimic al pământului în care încastrăm fundaţia joacă un rol important, decidem pe baza acestui conţinut tipul de beton pe care îl folosim.

Folosind bolţarii din beton prefabricat în locul vechilor cofraje din lemn, asigurăm un montaj exact, curat şi fără curburi sau inclinaţii ale pereţilor fundaţiei.

Nu facem risipă de material. În momentul în care venim pe şantier ştim exact ce avem de făcut. Inginerii noştri calculează dinainte câte şi ce fel de materiale sunt necesare.

Ne gândim încă de la început la izolarea termică a fundaţiei şi prevedem termoizolaţie pe toată suprafaţa construcţiei astfel încât factura de încălzire să fie întotdeauna  una mică.

Experienţa acumulată cu fiecare proiect garantează calitatea şi durabilitatea fundaţiilor noastre! Calitatea este premium !